«Γκέλα» για την Λειψία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (2-2), ισοπαλία της Άιντραχτ με την Μπόχουμ (1-1)

«Γκέλα» για την Λειψία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (2-2), ισοπαλία της Άιντραχτ με την Μπόχουμ (1-1)

Η Λειψία έχασε έδαφος στην μάχη της τετράδας αφού έμεινε στην ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ (2-2). «Διπλό» για την τρομερή Χαϊντενχαιμ στην Βρέμη (1-2) επί της Βέρντερ. Ισοπαλίες για Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ.

Η Λειψία «στραβοπάτησε» στην έδρα της Άουγκσμπουργκ αφού έμεινε στην ισοπαλία (2-2) για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, χάνοντας έτσι έδαφος στην μάχη που κάνει για να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «Ταύροι» πλέον βρίσκονται στην 5η θέση με 37 βαθμούς, στο -3 από την 4η Ντόρτμουντ.

Η Άουγκσμπουργκ αιφνιδίασε την Λειψία ανοίγοντας το σκορ με τον Τιτζ στο 35′. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς και έφτασαν στην ανατροπή με τα γκολ των Οπεντά (39΄) και Σέσκο (52΄). Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο Ντεμίροβιτς ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαβάστε επίσης: Στο Καραϊσκάκη ο Mεντιλίμπαρ και οι βοηθοί του (vid+pics)

Άιντραχτ και Μπόχουμ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στη Φρανκφούρτη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό, με σκόρερ τον Ομάρ Μαρμούς, μετά την ασίστ του Φαρές Σαϊμπί. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, έβγαλαν άμεση αντίδραση και έφτασαν στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον Μόριτς Μπροζίνσκι και ασίστ του Στίγκερ για το τελικό 1-1. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές στιγμές ωστόσο, αμφότερες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και πήραν από 1 βαθμό.

Η Χαϊντενχάιμ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στην φετινή Bundesliga αφού πέρασε και από την Βρέμη, επικρατώντας της Βέρντερ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπέστε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λέναρντ Μαλόνεϊ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Η ομάδα του Φρανκ Σμιντ δεν σταμάτησε εκεί και έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μπέστε. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν άμεση αντίδραση και μείωσαν το σκορ στο 19′, με σκόρερ τον Ρομάνο Σμιντ για το 1-2. Στην 8η θέση με 27 βαθμούς οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι αποτελούν την έκπληξη της φετινής σεζόν.

Η Γκλάντμπαχ «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στην Ντάρμστααντ και δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο της νίκης για τέταρτη σερί αγωνιστική. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ τα αντίπαλα δίχτυα και περιορίστηκαν στη 13η θέση, στο +7 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ανάσα, στην προσπάθεια για παραμονή στη Bundesliga, πήρε η Ουνιόν Βερολίνου, που επικράτησε 1-0 της Βόλφσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι με πολλές διακοπές. Το ματς διεκόπη τρεις φορές από τον ρέφερι Ματίας Γιούλενμπεκ, καθώς τόσο οι οπαδοί της Ουνιόν, όσο και αυτοί της Βόλφσμπουργκ πέταξαν μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε η προειδοποίηση για οριστική διακοπή, προκειμένου να υπάρξει δράση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 45ο λεπτό, με δυνατή κεφαλιά του Ντόεκι. Η Ουνιόν συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές, εντός έδρας, νίκες, με τη Βόλφσμπουργκ να παραμένει χωρίς νίκη, μέσα στο 2024, συνεχίζοντας την καθοδική της πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ