Άρης: Ντεμπούτο για Μπένετ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Ντεμπούτο για Μπένετ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο νεοαποκτηθείς Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός ξεκινάει βασικός στο σημερινό (10/2, 19.00) εκτός έδρας παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», ενώ ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές ακόμα αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Χιούισον Μπένετ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, στο σημερινό (10/2, 19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον νεοαποκτηθέντα Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό.

Ακόμα,ο τεχνικός του Άρη έκανε και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε βασικούς παίκτες, όπως οι Μορόν, Σουλεϊμάνοφ και Νταρίντα, ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου (13/2) με τον Παναιτωλικό.

O Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φατόρε το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρε και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Φετφατζίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μπένετ στην αριστερή και ο Σαβέιρο πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Γκαρθία, Νταρίντα, Πάρδο, Βερστράτε, Βέλεθ, Παναγίδης, Μορόν και Σουλεϊμάνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ