Κάλιαρι – Λάτσιο 1-3: Νίκη Ευρώπης για τους λατσιάλι

Κάλιαρι – Λάτσιο 1-3: Νίκη Ευρώπης για τους λατσιάλι

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές, επικρατώντας της Κάλιαρι με 3-1 στην Σαρδηνία. Στην 6η θέση της βαθμολογίας οι λατσιάλι, οι οποίοι έκαναν άλμα Ευρώπης

Η Λάτσιο πέρασε από την Σαρδηνία, επικρατώντας με 1-3 της Κάλιαρι και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν.

Οι λατσιάλι ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές και μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 26’, όταν ο Ίσακσεν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντεϊόλα πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Η ομάδα του Μαουρίστιο Σάρι συνέχισε να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά «κλείδωσε» την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (3-0)

Στο 49’ o Σκούφετ απέκρουσε αρχικά το σουτ του Ίσακσεν αλλά ο Ιμόμπιλε στην επαναφορά με πλασέ από πλάγια δεξιά έγραψε το 0-2. Η Κάλιαρι κατάφερε να μειώσει άμεσα σε 2-1 με τον  Γκαετάνο να σκοράρει με απίθανο φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και τρίτο γκολ. Στο 65ο λεπτό ο Άντερσον πάτησε περιοχή από αριστερά, πλάσαρε με το δεξί κι έγραψε το 1-3, βυθίζοντας κι άλλο του Σαρδηνούς, οι οποίοι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Μίνα (73’ Βιέτεσκα), Άτσι (46’ Νοτσένα), Ντεϊόλα, Ομπέρτ (63’ Οτζέλο), Γκαετάνο, Νάντες, Τζάπα, Μακουμπού, Βιόλα (46’ Λουβούμπο), Λαπαντούλα (74’ Παβολέτι)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Χίλα, Λουίς Αλμπέρτο (63’ Βεσίνο), Άντερσον, Κατάλντι (78’ Καμάντα), Γκεντουζί, Ίζακσεν (84’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (62’ Καστεγιάνος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ