Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Παρέσυρε τους Βαυαρούς και πάει για πρωτάθλημα

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Παρέσυρε τους Βαυαρούς και πάει για πρωτάθλημα

Με μια αδιανόητη εμφάνιση η Λεβερκούζεν διέλυσε την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 3-0 και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Πιο αποφασισμένη από ποτέ για να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο στη Bundesliga είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η εξαιρετική ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με την Μπάγερν, με 3-0 στη «Μπάι Αρίνα» και μετά από 21 αγωνιστικές παραμένει στο «ρετιρέ» έχοντας, πλέον… αέρα πέντε βαθμών από τη «μόνιμη» πρωταθλήτρια Γερμανίας από τη σεζόν 2012/2013 (11 σερί τρόπαια).

Οι «ασπιρίνες» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς ανοίγοντας το σκορ με τον, δανεικό από την Μπάγερν, Στάνισιτς να κάνει το 1-0 στο 18ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο έτερος φουλ μπακ, Γκριμάλντο, έκανε το 2-0 στο 50′, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φριμπόνγκ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Γριμάλντο (90′ Πουέρτα), Ταπσόμπα, Τα, Στάνισιτς, Τζάκα, Χινκαπιέ, Άντριχ, Τέλα (65’ Φριμπόνγκ), Βιρτς (90′ Χλόζεκ), Αντλί (82’ Χόφμαν).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντάιερ, Κιμ, Ουπαμεκανό (60’ Κίμιχ), Μαζραουί, Μπούι (81’ Γκερέιρο), Γκορέτσκα (71’ Τελ), Πάβλοβιτς (60’ Μίλερ), Σανέ, Μουσιάλα (81’ Τσούπο Μοτίνγκ), Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ