Μια «σφήνα» για τον Αλόνσο από την υπερδύναμη του Μονάχου

Μια «σφήνα» για τον Αλόνσο από την υπερδύναμη του Μονάχου

Η εντυπωσιακή πορεία της Λεβερκούζεν οδηγεί τους ιθύνοντες της Μπάγερν σε… μονόδρομο.

Ο Τόμας Τούχελ σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα στον πάγκο της Μπάγερν, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά και μάλιστα συνεχόμενα.

Πριν λίγες μέρες ήταν η ήττα με 3-0 από την Λεβερκούζεν για το γερμανικό πρωτάθλημα και τώρα η ήττα από τη Λάτσιο με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Τα ρίσκα που απέδωσαν και η «σφραγίδα» του Ελ Κααμπί

Όλα φαντάζουν και είναι επί της ουσίας πολύ δύσκολα για τους Βαυαρούς και φυσικά σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας του Μονάχου, Τόμας Τούχελ.

Τα όσα επακολούθησαν του αγώνα με την Λάτσιο, φανερώνουν το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη γερμανική ομάδα και είναι δεδομένο πως ο Τούχελ αισθάνεται μεγάλη πίεση, καθώς οι Βαυαροί δεν δείχνουν ικανοί να αντιστρέψουν την κατάσταση.

«Αισθάνεστε ότι κινδυνεύει η θέση σας;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους «λατσιάλι», με τονν Γερμανό να δίνει μονολεκτική απάντηση. «Όχι».

Με βάση όμως τα «σενάρια» που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου είναι ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, καθώς είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι η Μπάγερν πρέπει να πάει σε αντικατάσταση του Τούχελ.

Και ποιο είναι το όνομα που έχει κάνει την «εμφάνισή» του στον γερμανικό Τύπο; Μα φυσικά αυτό του Τσάμπι Αλόνσο, καθώς η εντυπωσιακή πορεία της Λεβερκούζεν οδηγεί τους ιθύνοντες της Μπάγερν σε… μονόδρομο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει εντυπωσιάσει με το έργο που παρουσιάζει με την Λεβερκούζεν, σε σημείο μάλιστα που τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου να τον παρουσιάζουν ως τον βασικό υποψήφιο της Λίβερπουλ για «διάδοχο» του Γιούργκεν Κλοπ.

Τώρα όμως φαίνεται ότι και η Μπάγερν μπαίνει στο κόλπο διεκδίκησης του Ισπανού προπονητή και το ερώτημα είναι αν θα παρακολουθήσουμε ένα μπρα ντε φερ ανάμεσα στις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδας, για τα «μάτια» του Αλόνσο.

Αυτό πάντως που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βρίσκει στο πρόσωπο του Αλόνσο ένα νέο «πρόσωπο» με πρωταγωνιστικό ρόλο στους πάγκους κι απομένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα πείσει τον Αλόνσο; Η Λίβερπουλ, η Μπάγερν ή μήπως κάποιος άλλος μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος.

Όπως και να χουν τα πράγματα ένα είναι το σίγουρο. Η διοίκηση της Λεβερκούζεν είχε απόλυτο δίκιο στην απόφαση να εμπιστευτεί τον πάγκο της ομάδας στον Αλόνσο, καθώς ο Ισπανός δίνει συνέχεια στα μεγάλα ονόματα της ισπανικής «σχολής», με την Μπάγερν να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η Μπάγερν είναι η τελευταία που το διατύπωσε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ