Ανακοινώθηκε από την Αστάνα ο Καρλίτος (Pic)

Ανακοινώθηκε από την Αστάνα ο Καρλίτος (Pic)

Ποδοσφαιριστής της Αστάνα για τον επόμενο 1,5 χρόνο είναι ο Καρλίτος, με την ομάδα από το Καζακστάν να ανακοινώνει την απόκτησή του από τη Λαμία.

Συμπαίκτης του Γιάννη Μασούρα είναι κι επίσημα ο Καρλίτος ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αστάνα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Ο πρώην πλέον άσος της Λαμίας πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «9» ενώ πραγματοποίησε ήδη και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Καζακστάν.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας έβαλε στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ ενώ οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή στην Αστάνα θα είναι υπερδιπλάσιες από αυτές που είχε στη Λαμία. Ο 33χρονος φορ βρίσκεται από την Πέμπτη στο Καζακστάν όπου πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Όπως τα είπε ο Τρινκιέρι…

Mε τη φανέλα της Λαμίας φέτος ο Καρλίτος αγωνίστηκε σε 22 ματς πρωταθλήματος και είχε 10 γκολ με 4 ασίστ, όντας μακράν ο MVP της ομάδας. Τώρα ο Λεωνίδας Βόκολος θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του ενόψει των πλέι οφ στα οποία θα βρεθεί η Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ