Η Βόλφσμπουργκ βρήκε τον αντικαταστάτη του Κόβατς (pic)

Η Βόλφσμπουργκ βρήκε τον αντικαταστάτη του Κόβατς (pic)

Η Βόλφσμπουργκ δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς στην τεχνική της ηγεσία με τους «Λύκους» να έρχονται σε συμφωνία με τον τον Αυστριακό προπονητή, Ραλφ Χάζενχιτλ

Η Βόλφσμπουργκ, νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (17/3) ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας μέσα στο 2024, όπου οι «λύκοι» δεν κέρδισαν ούτε ένα ματς από τα 10 ματς που έχουν δώσει στην νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Το blooper της σεζόν στο Τσέλσι – Λέστερ – Απίθανο αυτογκόλ του Ντισασί! (vid)

Ωστόσο, ο γερμανικός σύλλογος δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Κροάτη τεχνικού, αφού όπως ανακοίνωσε επίσημα ήρθε σε συμφωνία με τον 56χρονο Ραλφ Χάζενχιτλ. Ο Αυστριακός προπονητής θα προπονήσει για πρώτη φορά τους «λύκους» την ερχόμενη Τρίτη, ενώ θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα από τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ζεμπάστιαν Σίντσιλορτς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ, ο πρώην προπονητής των Λειψία και Σάουθαμπτον θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα κληθεί να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάζενχιτλ ήταν εκτός πάγκων από τον Νοέμβριο του 2022, όταν και είχε αποχωρήσει από τη Σαουθάμπτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ