«Μπάσιμο» της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κίμιχ από την Μπάγερν

«Μπάσιμο» της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κίμιχ από την Μπάγερν

Η Άρσεναλ φαίνεται ότι έχει μπει στο κυνήγι της απόκτησης του Τζόσουα Κίμιχ, με τον Γερμανό μέσο να επιθυμεί την αποχώρηση του από την Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι

Την απόφαση να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Τζόσουα Κίμιχ έχει πάρει οριστικά η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, με αρκετές ομάδες να… κρυφοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Ο 29χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θέλει στο τέλος της σεζόν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ η διοίκηση θέλει χρήματα για να κάνει σημαντικές μεταγραφές στη θερινή περίοδο, αφού δεν ανανεώνει και το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι

Σύμφωνα με το «Sky Germany» η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι έτοιμη να συζητήσει την παραχώρηση του, αρκεί να δεχθεί πρόταση περίπου στα 50 εκατ. ευρώ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για να πάρουν τα δικαιώματα του, αλλά η Άρσεναλ είναι η πρώτη ομάδα που τού κατέθεσε επίσημη πρόταση, η οποία αφορά 43 εκατ. στην Μπάγερν και στον ίδιο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές κοντά στα επτά εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ