Φέλιξ: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα και να παίξω στο καινούργιο Καμπ Νου»

Φέλιξ: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα και να παίξω στο καινούργιο Καμπ Νου»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος μίλησε και για την πιθανότητα μεταγραφής του Μπερνάρντο Σίλβα στους «μπλαουγκράνα»

Ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη στην Βαρκελώνη, πραγματοποιώντας με την Μπαρτσελόνα μια μεστή σεζόν, μετά από το κακό τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετράει εννέα γκολ και έξι ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ξεκάθαρη επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», αφού είναι δανεικός από τους «ροχιμπλάνκος».

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι

Αυτό, ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 25χρονος άσος στο γνωστό δημοσιογράφο, Ζεράρ Μορένο, τονίζοντας ότι ελπίζει ο Τσάβι να αλλάξει τη σκέψη του και να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του συμπατριώτη του, Μπερνάρντο Σίλβα, προτρέποντας τους Καταλανούς να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

«Θα ήμουν ευτυχής να μείνω και να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Ας δούμε τι θα γίνει του χρόνου, θα ήθελα πολύ να παίξω στο νέο Καμπ Νου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ελπίζω ο Τσάβι να αλλάξει γνώμη και να μείνει στην ομάδα. Έχει υπέροχες ιδέες και είναι ένας νεαρός προπονητής, εδώ οι οπαδοί της Μπάρτσα τον αγαπούν», ενώ για τον Μπερνάρντο Σίλβα πρόσθεσε:

«Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να πάει και να υπογράψει τον Μπερνάρντο Σίλβα. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός τύπος. Με ρωτάει συνέχεια για τη Μπαρτσελόνα γιατί η οικογένειά του μένει στη Βαρκελώνη. Του είπα ότι όλα είναι τέλεια και έτοιμα για να έρθει εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ