Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη 0-1: Της χάλασε τη γιορτή και έπιασε την Μπάγερν στη δεύτερη θέση

Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη 0-1: Της χάλασε τη γιορτή και έπιασε την Μπάγερν στη δεύτερη θέση

Η Ντόρτμουντ γιόρτασε τα 50 χρόνια του Βεστφάλεν, αλλά η Στουτγκάρδη της χάλασε το πάρτι και με 1-0 έπιασε την Μπάγερν στη βαθμολογία κάνοντας μεγάλη βήμα για το Champions League.

Σούπερ Στουτγκάρδη, ξενέρωσε την Ντόρτμουντ! Χάρη σε ένα γκολ του ασταμάτητου Γκιρασί, οι Σουηβοί επικράτησαν με 1-0 των «κιτρινόμαυρων» στο Βεστφάλεν για την 28η αγωνιστική της Bundesliga και έπιασαν την Μπάγερν στη δεύτερη θέση.

Παράλληλα, έκαναν μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσουν την τετράδα και την έξοδο στο Champions League, φτάνοντας στο μεταξύ τα δέκα σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Όσο για τους γηπεδούχους που μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες, χάλασε η γιορτή που είχαν στήσει στο ξεκίνημα για τα 50 χρόνια της ιστορικής τους έδρας ενώ έχασαν έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Διαβάστε επίσης: Μια θρυλική ιστορία για έναν μεγάλο Ολυμπιακό

Η Ντόρτμουντ ήταν πιο δραστήρια επιθετικά χάνοντας ευκαιρίες με Τσαν, Φίλκρουνγκ και Αντεγέμι, αλλά η Στουτγκάρδη που είχε σε μεγάλο βράδυ τον Γκιρασί ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Στο 64′ συγκεκριμένα, ο Λέβελινγκ έκανε το γύρισμα και ο Αφρικανός με σουτ έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας το 24ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Ριέρσο (81’ Ρόις), Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν (81’ Μουκοκό), Μπραντ (65’ Ενμετσά), Τσαν, Ζάμπιτσερ, Αντεγέμι, Σάντσο (72’ Μπάινο Γκίτενς), Φίλκρουγκ (81’ Αλέ)

Στουτγκάρδη: Νίμπελ, Μίτελστεντ, Ίτο, Φάγκνομαν (46’ Στεργίου), Φίριχ (68’ Τζεόνγκ), Καρατσόρ, Στίλερ, Μιγιό (86’ Νταούντ), Ουντάβ (90’ Στέντσελ), Γκιρασί, Λέβελινγκ (85’ Σίλας).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ