Ρουμενίγκε: «Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση του Κομπανί στην Μπάγερν»

Ρουμενίγκε: «Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση του Κομπανί στην Μπάγερν»

Ως ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να λογίζεται ο Βενσάν Κομπανί, με τον Καλρ Χάινζ Ρουμενίγκε, να επιβεβαιώνει ότι μένουν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η πρόσληψή του από τους Βαυαρούς

Λεπτομέρειες απομένουν για την πρόσληψη του Βενσάν Κομπανί από την Μπάγερν Μονάχου.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, με τον θρύλο και άλλοτε πρόεδρο των Βαυαρών να αποκαλύπτει ότι ο γερμανικός σύλλογος είναι έτοιμος να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Βέλγου τεχνικού. Μάλιστα, ο Ρουμενίγκε τόνισε την «συμβολή» του Γκουαρντιόλα, στην ολοκλήρωση του ντιλ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Γεντβάι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

«Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου αποφάσισε ότι ο Κομπανί θα είναι ο νέος μας προπονητής. Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και μετά θα είναι επίσημο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μας βοήθησε με τον Κομπανί, μίλησε με τα καλύτερα για τον Βινσέντ, χαρακτηρίζοντάς τον ταλαντούχο προπονητή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Κομπανί θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2027, ενώ η Μπάγερν θα πληρώσει 12 εκατ. ευρώ στην Μπέρνλι, ως αποζημίωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ