Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 0-3

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 0-3

Με τον Τάσο Δώνη να αγωνίζεται σε θέση βασικού και να κερδίζει το χειροκρότημα του κοινού, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης.

Στο πρώτο ματς της Μπάγερν Μονάχου αφότου έγινε γνωστό πως θα αποτελέσει αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, η ομάδα του Νίκο Κόβατς έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης. Ο Λέον Γκορέτσκα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με υπέροχο πλασέ και έπειτα από ωραία ανάπτυξη της ομάδας του στο 27′, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκτέλεσε εξίσου ωραία με το αριστερό στο 62′ για το 2-0. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Τόμας Μίλερ με κοντινό τελείωμα στο 76′.

Βασικός για τη Στουτγκάρδη αγωνίστηκε ο Τάσος Δώνης, ο οποίος στο 57′ έδωσε τη θέση του στον Έρικ Τόμι. Μάλιστα, εξαιτίας της καλής εμφάνισης του Έλληνα εξτρέμ, οι φίλαθλοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες την επιλογή του προπονητή της Στουτγκάρδης, Ταϊφούν Κορκούτ, να τον αντικαταστήσει.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Ρόμπεν (77′ Ροντρίγκες), Μίλερ (80′ Τολισό), Ριμπερί (77′ Νιαμπρί), Λεβαντόβσκι.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ