Όταν ο Λεβαντόφσκι σόκαρε το ίδιο το ποδόσφαιρο (vids)

Όταν ο Λεβαντόφσκι σόκαρε το ίδιο το ποδόσφαιρο (vids)

Σαν σήμερα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε το αδιανόητο. Σκόραρε πέντε φορές. Όχι σε ένα ματς, όχι σε ένα ημίχρονο, αλλά σε εννέα λεπτά (!), αφήνοντας εμβρόντητο τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα το ξεχάσει ποτέ, αν κρίνουμε από την αντίδρασή του. Πόσω μάλλον ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Πέντε γκολ. Τόσα πέτυχε ο Πολωνός επιθετικός το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου του 2015. Όχι σε όλο το ματς, όχι σε ένα ημίχρονο, αλλά σε εννέα λεπτά (51′ – 60′) και αφότου είχε περάσει ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου!

Και μάλιστα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, μία εκ των πιο ποιοτικών ομάδων της Bundesliga. Πρόκειται για το βράδυ που, μαζί με εκείνη την «τεσσάρα» που είχε φιλοδωρήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο τη σεζόν 2012-2013, στα ημιτελικά του Champions League με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ο Λεβαντόφσκι δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά από 24 χρόνια καταφέρνει να στείλει πέντε φορές τη μπάλα στα δίχτυα σε ένα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, μετά τον Μίχαελ Τόνιες στις 27 Αυγούστου του 1991, στη νίκη της Ντούισμπουργκ με σκορ 6-2 επί της Καρλσρούης. Αυτή τη στιγμή ο επιθετικός της Μπάγερν κατέχει το ρεκόρ του πιο γρήγορου χατ-ρικ στην ιστορία, αφού τα τρία από τα πέντε γκολ τα πέτυχε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών!

Όσο για τον Καταλανό τεχνικό, ο τρόπος που αποκρίθηκε στο σόου του επιθετικού του τα λέει όλα. Μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί η Bundesliga, θυμήθηκε αυτό το ονειρικό βράδυ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ