Λειψία – Μ. Λεβερκούζεν 3-0

Λειψία – Μ. Λεβερκούζεν 3-0

Η Λειψία επικράτησε άνετα της Λεβερκούζεν με 3-0 κι έφτασε στην τρίτη θέση, στο -5 από την κορυφή.

Η Λειψία συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» την φετινή σεζόν και με τη νίκη 3-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν ανέβηκε στην τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Πόουλσεν (27′,85′) και Κλόστερμαν (68′).

Η γηπεδούχος Λειψία πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο της αναμέτρησης και ήταν η ομάδα που έψαξε περισσότερο το γκολ. Η πολύ κακή φέτος Λεβερκούζεν, στο σημερινό παιχνίδι ήταν σχετικά βελτιωμένη αλλά η απόδοση της δεν ήραν αρκετή απέναντι σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα όπως η Λειψία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημίωρου με τον Γιουσούφ Πόουλσεν. Η συνέχεια του παιχνιδιού μετά το 1-0 έγινε αυτόματα ευκολότερη. Οι «ασπιρίνες» βγήκαν μπροστά για να σκοράρουν και να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς από την αναμέτρηση και η Λειψία βρήκε χώρο για αντεπιθέσεις.

Ο αμυντικός των γηπεδούχων Λούκας Κλόστερμαν στο 68ο λεπτό έκανε το 2-0 και έθεσε τις βάσεις για ακόμη μία νίκη. Στο 85′ ο Πόουλσεν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0 και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Λειψίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ