Λεβαντόφσκι: «Είμαι 100% στην Μπάγερν, δεν σκέφτομαι να φύγω»

Λεβαντόφσκι: «Είμαι 100% στην Μπάγερν, δεν σκέφτομαι να φύγω»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δήλωσε πλέον απόλυτα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στην Μπάγερν, στέλνοντας μήνυμα παραμονής για πολλά ακόμη χρόνια στους Βαυαρούς.

Μετά από ένα καλοκαίρι έντονων φημών για αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στο γερμανικό σύλλογο.

«Δεν σκέφτομαι να αλλάξω σύλλογο. Το παραδέχομαι: αυτό το καλοκαίρι μπορεί να ήταν θέμα συζήτησης, αλλά τώρα αυτό έχει οριστικά τελειώσει» δήλωσε ο διεθνής επιθετικός σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Bild.

«Είναι πλέον πολύ πιθανό να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη και να ταυτιστώ απόλυτα με την Μπάγερν» πρόσθεσε ο 30χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Γερμανίας από το 2014. Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ο παίκτης είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι.

Όμως η διοίκηση των Βαυαρών ξεκαθάρισε από την αρχή ότι ο κορυφαίος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν (με 29 τέρματα) δεν ήταν προς πώληση. «Έχω την αίσθηση ότι, αφού όλες αυτές οι φήμες και τα προβλήματα που υπήρχαν εξαφανίστηκαν από το τραπέζι, είμαι και πάλι 100% στην Μπάγερν» δήλωσε ο Λεβαντόφσκι στην Bild.

Από την άφιξη του Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν το 2014, ο σύλλογος έχει φτάσει τρεις φορές στους ημιτελικούς του Champions League και μία φορά στους προημιτελικούς της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τον τίτλο είχε κατακτήσει το 2013. Στην εφετινή διοργάνωση η ομάδα του Μονάχου έχει προκριθεί στη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ, την πρωτοπόρο της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ