Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 1-4

Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 1-4

Τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της Χόφεναχαϊμ πέτυχε η Βόλφσμπουργκ (4-1) στην προσπάθειά της να προλάβει το τρένο της Ευρώπης στην Bundesliga.

Η Χόφενχαϊμ υποδέχτηκε την Βόλφσμπουργκ σε ένα ματς που θα έκρινε πολλά για την εξέλιξη της ευρωπαϊκής μάχης που μαίνεται στα μεσαία στρώματα της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά με τον Σάλαϊ να κάνει το 1-0 στο 9′ και τον Κράμαριτς να χάνει πέναλτι στο 15′ και τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0.

Αυτό τελικά ήταν το σημείο κλειδί καθώς τα Πουλάρια όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Γουίλιαμ (41′) αλλά ήταν σαρωτικά στο δεύτερο μέρος.

Οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ έκαναν ό,τι ήθελαν τους γηπεδούχους και σκόραραν τρεις φορές με πρωταγωνιστή των Βέγκχορστ που σκόραρε δις (69′, 88′) και τον Άρνολντ που έκανε το 3-1 στο 85′.

Με τη νίκη αυτή η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ακόμα εκτός Ευρώπης (8η με 49 βαθμούς), αλλά πλέον βρίσκεται μόλις έναν πίσω από την 7η Χόφενχαϊμ και 2 από της Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν που βρίσκονται στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα με 51 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ