Οι οπαδοί της Ουνιόν θα απέχουν για 15′ από τον πρώτο αγώνα της Bundesliga

Οι οπαδοί της Ουνιόν θα απέχουν για 15′ από τον πρώτο αγώνα της Bundesliga

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου θα απέχουν από τα πρώτα λεπτά 15' του παρθενικού αγώνα της ομάδας τους στην Bundesliga με τη Λειψία, λόγω του κολοσσού που ακούει στο όνομα Red Bull.

H Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 είναι μία σημαντική και ιστορική ημερομηνία για τον σύλλογο που λέγεται Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα της πρωτεύουσας εκείνη τη μέρα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Bundesliga, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στη Λειψία.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας όμως θα λείπουν στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης για τον εξής λόγο:

Η Ουνιόν ουσιαστικά επιβιώνει όλα αυτά τα χρόνια (και έχει φτάσει να αγωνίζεται στην Bundesliga) καθαρά λόγω των φιλάθλων της, καθώς ξεπερνάει τα 18.000 εγγεγραμμένα μέλη τα οποία βοηθούν πολλές φορές και εθελοντικά την ομάδα τους.

Η Λειψία από την άλλη πλευρά έχει πίσω της τα εκατομμύρια της Red Bull, που είναι και ο βασικός χορηγός της και παρά το γεγονός ότι είναι μία ομάδα με μόλις 10 χρόνια ζωής, έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνιμα πλέον στην Bundesliga και στην Ευρώπη (Champions, Europa League) με την… πλάτη της Red Bull.

Οι οπαδοί είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από αυτές τις πρακτικές και τη μεθεπόμενη Κυριακή θα εκδηλώσουν την αγανάκτηση και διαμαρτυρία τους απέχοντας από τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα.

«Αυτό το… κατασκεύασμα δεν έχει καμία σχέση με την ιδέα που έχουμε εμείς για το ποδόσφαιρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Wuhlesyndikat», που αποτελεί και το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ουνιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ