Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 3-2

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 3-2

Τη νίκη με 3-2 πήρε η Βέρντερ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη και οι πρώτοι πόντοι στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Βρέμης.

Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε με 3-2 της Άουγκσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και φτάνοντας στους 3 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Οσάκο με 2 γκολ, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε το σκορ.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0 για τη Βέρντερ στο 6′, ωστόσο η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε 6 λεπτά αργότερα με τον Βάργκας που ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ αυτό όμως δεν έμεινε για πολύ, καθώς στο 21′ ο Σάργκεντ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βέρντερ για το 2-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, αλλά με το ξεκίνημα του β’ μέρους η Άουγκσμπουργκ είχε νέα απάντηση για το 2-2. Ο Νιντερλέχνερ έδωσε την ασίστ για τον Βάργκας και ο τελευταίος δεν αστόχησε για το 2-2.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από τον Οσάκο και πάλι στο 67′, δίνοντας τους πρώτους βαθμούς στη Βέρντερ, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ στον έναν πόντο μετά από 3 αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ