Κόβατς: «Υπάρχει μόνιμη συζήτηση για απολύσεις και διαδόχους»

Κόβατς: «Υπάρχει μόνιμη συζήτηση για απολύσεις και διαδόχους»

Ο Νίκο Κόβατς αποδέχθηκε την κριτική των Ρουμενίγκε και Σαλιχάμπιτζιτς για την εικόνα της Μπάγερν, ωστόσο εξέφρασε το παράπονό του.

Η Μπάγερν μπορεί να επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ωστόσο η εικόνα της το τελευταίο διάστημα προβληματίζει. Οι Χασάν Σαλιχάμιτζιτς (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) και Καρλς Χάιντς Ρουμενίγκε (σ.σ. πρόεδρος) άσκησαν κριτική στον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κόβατς, για της εικόνα των Βαυαρών.

«Ο Σαλιχάμιτζιτς έχει δίκιο να λέει ότι μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Δεν αμυνόμαστε καλά και κάνουμε πάρα πολλά ατομικά λάθη. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να μην δεχόμαστε ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας.Τότε θα φτάσουμε στη νίκη ευκολότερα».

Στη συνέχεια ο Νίκο Κόβατς δήλωσε πως όλοι περιμένουν αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο συνδυασμός αυτών των δύο δεν είναι πάντα εύκολος.

«Όταν ο πρόεδρος μιλούσε για ασύνδετο παιχνίδι, όλοι γνωρίζαμε για τι μιλούσε. Σε αυτό το σύλλογο όλοι περιμένουν να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που φυσικά όλοι  θέλουμε και προσπαθούμε γι ‘αυτό. Πρέπει να πω ότι δεν μπορεί πάντα να περιμένουν από μας να παίζουμε ωραία, αφού το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Μ’ ενοχλεί ότι υπάρχει πολύς λόγος για σεβασμό εδώ και η κατάσταση με τους προπονητές δεν έχει καθόλου σεβασμό. Υπάρχει μια μόνιμη συζήτηση για απολύσεις και πιθανούς διαδόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ