Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν 3-3

Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν 3-3

Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο, κάνοντας τραγική εμφάνιση, η Ντόρτμουντ κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει τρία γκολ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πάντερμπορν (3-3). Σάντσο, Βίτσελ και Ρόις οι σκόρερ για τους Βεστφαλούς.

Στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» διεξήχθη πραγματικά μία ματσάρα!

Όταν άρχιζε το Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν κανείς δεν περίμενε να έχει αυτή την εξέλιξη που όλοι είδαμε. Τελικό σκορ 3-3 και το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κάποιος είναι πως η Ντόρτμουντ υπέστη… κάζο. Ωστόσο, με την τροπή που πήρε το ματς, οι Βεστφαλοί γλίτωσαν ένα πολύ μεγαλύτερο κάζο.

Η Πάντερμπορν έκανε ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο και η Ντόρτμουντ ένα τραγικό πρώτο 45λεπτο! Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, χάρη στα γκολ των Μάμπα (5′, 37′) και Χόλτμαν (43′). Άπαντες στο γήπεδο ήταν σοκαρισμένοι με αυτό που έβλεπαν, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου ακούστηκαν και κάποιες γιούχες από τους φιλάθλους.

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ευτύχησε να μειώσει σε 3-2 με τον Τζέιντον Σάντσο στο 47′, ωστόσο με το πέρας του χρόνου φαινόταν πως η Πάντερμπορν έχει τον έλεγχο και τη νίκη στα χέρια της. Τελικά δεν ήταν έτσι…

Στο 84′ ο Βίτσελ έκανε το 3-2 και αναπτέρωσε το ηθικό των γηπεδούχων, με τον Μάρκο Ρόις στο 92′ να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ντόρτμουντ. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ να έκανε επικό comeback, αλλά η διαφορά από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ είναι στους πέντε βαθμούς, ενώ οι Βεστφαλοί έχουν και έναν αγώνα περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες (εκτός της Πάντερμπορν φυσικά που είναι ουραγός της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χούμελς, Πίστσεκ, Γκερέιρο, Σουλτς (46′ Χακίμι), Βίτσελ, Βάιγκλ, Νταούντ (46′ Αζάρ), Σάντσο, Ρόις, Αλκάθερ (45’+2′ Μπραντ)

Πάντερμπορν (Στέφεν Μπάουμγκαρντ): Τσίνγκερλε, Γιανς, Σόνλαου, Κίλιαν, Ζολινσκι (77′ Μίχελ), Γκιασούλα, Χόλτμαν (62′ Αντζέφ), Πρέγκερ, Βασιλειάδης (40′ Σαμπίρι), Μπάμπα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ