Μάιντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Μάιντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χιντερεγκερ, με τους γηπεδούχους να φέρνουν τα πάνω – κάτω στο δεύτερο μέρος και να παίρνουν τη νίκη.

Η αποβολή του Κορ στο 44΄ έδωσε την ευκαιρία στην Μάιντς να φτάσει στην ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και να πάρει τεράστια νίκη με 2-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Άϊντραχτ δεν έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες της, μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Άρσεναλ στο Europa League, αν και προηγήθηκε στην «Opel Arena».  Η αποβολή του Κορ, όμως, σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου μέρους, έφερε τα πάνω κάτω στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική τους υπεροχή και να φτάνουν στη 2η σερί νίκη τους.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ στο 34ο λεπτό με τον Χιντερεγκερ, αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος έφεραν τα πάνω – κάτω και πήραν τη νίκη. Στο 50’ ο Ονισίβο ισοφάρισε σε 1-1 και στο 69’ η Μάιντς έκανε το 2-1 με τον Σαλάι. Με την νίκη αυτή η Μάιντζ έφτασε στους 15 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ