«Κλείνει» στη Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ

«Κλείνει» στη Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή εμφανίζεται η Ντόρτμουντ, με τον νεαρό επιθετικό να μεταβαίνει σήμερα (12/12) στη Γερμανία για χάρη των Βεστφαλών.

Ολόκληρη η Ευρώπη στα… πόδια του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τη φετινή αποκάλυψη του Champions League, με τον 19χρονο να έχει σκοράρει 8 γκολ στους ομίλους και να έχει εκτινάξει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι εμφανίσεις και οι εντυπωσιακές του επιδόσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ευρωπαϊκούς «κολοσσούς», οι οποίοι έχουν στήσει… πάρτι γύρω από το όνομά του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Λειψία είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που φέρονται να έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νορβηγού, ο οποίος συνεχίζει να πυροβολεί ανελλιπώς τα αντίπαλα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, εκείνη που φαίνεται πως κατάφερε τελικά να τον κάνει δικό της είναι η Ντόρτμουντ, η οποία πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής.

Όπως αναπαράγουν γερμανικά και γαλλικά Μέσα, ο επιθετικός της Σάλτζμπουργκ βρέθηκε σήμερα (12/12) στη Βεστφαλία, προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνησή του στη Γερμανία.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται, πάντως, είναι αν ο Νορβηγός θα μετακομίσει τον Ιανουάριο στη Ντόρτμουντ ή αν θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ