Ντόρτμουντ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0 (vid)

Ντόρτμουντ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0 (vid)

Η Ντόρτμουντ δεν... έβλεπε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση, επικράτησε 4-0 των «Αετών», πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Μπάγερν. Σκόραρε ο Χάαλαντ.

Η Ντόρτμουντ δεν… έβλεπε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση, επικράτησε 4-0 των «Αετών», πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Μπάγερν. Σκόραρε ο Χάαλαντ.

Η ήττα από την Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική, πείσμωσε τους Βεστφαλούς, με την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ να ξεσπάει απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ντόρτμουντ σημειώνει παραπάνω από 3 γκολ, δείχνοντας ασταμάτητη, τουλάχιστον στην επίθεση…

Βέβαια απέναντι στους «Αετούς» της Φρανκφούρτης, η Μπορούσια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Λούκας Πίστσεκ, για να γίνει ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης της Ντόρτμουντ που βρίσκει δίχτυα, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε καταιγίδα.

Στο 50′ ο Σάντσο έκανε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι Βεστφαλοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον συνήθη ύποπτο Χάαλαντ που από κοντά έκανε το 3-0. Στο 74′ ο Γκερέιρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Τουρέ και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ζαγκαντού, Γκερέιρο, Βίτσελ, Τσαν (64′ Νταχούντ), Αζάρ, Χακίμι, Σάντσο (75′ Ρέινα), Χάλαντ (79′ Γκέτσε)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τουρέ, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ιλσάνκερ, Ρόντε (78′ Σο), Τσαντλέρ, Γκατσίνοβιτς (45′ Ντοστ), Κόστιτς, Αντρέ Σίλβα (82′ Πασιένσια)

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ