Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χέρτα Βερολίνου 3-3: Μυθική ανατροπή της Χέρτα

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χέρτα Βερολίνου 3-3: Μυθική ανατροπή της Χέρτα

Η Φορτούνα προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο και έστηνε... πάρτι, αλλά η Χέρτα ισοφάρισε με τρία γκολ σε δέκα λεπτά και στο φινάλε είχε δοκάρι για την ολική επαναφορά.

Απίθανο ματς στο Ντίσελντορφ με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στην Bundesliga, με τη Φορτούνα να προηγείται με 3-0 της Χέρτα, αλλά τους Βερολινέζους να επιστρέφουν και να ισοφαρίζουν σε 3-3, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο φινάλε για την ολική επαναφορά.

Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κάραμαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσόμι έκανε το 2-0, δίνοντας παράσταση νίκης. Μια παράσταση νίκης που έδειχνε να μετατρέπεται σε θρίαμβο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρος, όταν και πάλι ο Κάραμαν με πλασέ έκανε το 3-0.

Κι όμως. Η Χέρτα όχι μόνο αντέδρασε στο δεύτερο, αλλά κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά (64’-74’) να σημειώσει τρία γκολ και να ισοφαρίσει.

Ο Τσόμι στο 64’ με αυτογκόλ μείωσε σε 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κούνια να μειώσει σε 3-2 για τους Βερολινέζους. Στο 74’ η Χέρτα κέρδισε πέναλτι και με σχεδόν αδιανόητο τρόπο, έφτασε σε μια τρομερή ανατροπή με τον Πιόντεκ από την άσπρη βούλα να ισοφαρίζει σε 3-3.

Ο τελευταίος, μάλιστα, στο 90’ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε πλασέ που έκανε, χάνοντας την ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή.a

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ