«Ετοιμάζει πρόταση για τον Κάριους η Χέρτα»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Κάριους η Χέρτα»

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η Χέρτα Βερολίνου επιθυμεί την απόκτηση του 26χρονου πορτιέρο της Λίβερπουλ.

Ο Κάριους μετά το πέρασμά του από την Μπεσίκτας επιστρέφει στην Λίβερπουλ, αλλά δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό στο στρατόπεδο των Reds.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενημερώσει τον Γερμανό τερματοφύλακα ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι στην πατρίδα του, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους οι Γερμανοί, για τον 26χρονο τερματοφύλακα ενδιαφέρεται η Χέρτα.

Η ομάδα από το Βερολίνο μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ. Ενα ποσό που κρίνεται ικανοποιητικό από την πλευρά των Reds, που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε… ζωγραφιστό τον γκαφατζή, Λόρις Κάριους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Γερμανού με την Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παραμείνει στο στρατόπεδο των Reds, ούτε ως αναπληρωματικός. Κανείς άλλωστε στην Λίβερπουλ δεν έχει ξεχάσει τις γκάφες που έκανε στον τελικό του Champions League το 2018 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ