Προβάδισμα Σάλκε για Σαρ

Προβάδισμα Σάλκε για Σαρ

Η Σάλκε φαίνεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού.

Ο Μαλάνγκ Σαρ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς με αρκετούς συλλόγους να θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Ο 21χρονος έχει αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις του με την Νις ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για να πετύχει στο μέλλον ενώ παράλληλα μπορεί αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αριστερό μπακ.

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας, έκανε λόγο για προβάδισμα της Σάλκε για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, οι «μπλε» γνωρίζουν ότι οι Σταμπουλί και Τοντιμπό θα αποχωρήσουν μετά τις 30 Ιουνίου με αποτέλεσμα, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη τους, με τον νεαρό να είναι μία αρκετά καλή επιλογή και με βλέψη στο μέλλον.

Ακόμα, η κακή χρονιά που διανύει η ομάδα του Γκελζενκίρχεν δεν έχει «σβήσει» την αγάπη που έχει ο Γάλλος στόπερ, ο οποίος το 2019 μπορεί να βρέθηκε μία ανάσα από την Γκλάντμπαχ, ωστόσο αυτή την στιγμή προτιμάει να πάει στους «βασιλικούς». Φέτος, μάλιστα, αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια με την φανέλα του γαλλικού συλλόγου ενώ συνολικά έχει 119 συμμετοχές στο παλμάρε του με 3 γκολ και 3 ασίστ σε επίπεδο ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ