Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ατμόσφαιρα από τους οπαδούς ενόψει τελικού (pic & vid)

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ατμόσφαιρα από τους οπαδούς ενόψει τελικού (pic & vid)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προετοιμάζεται ενόψει του τελικού κυπέλλου Γερμανίας, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και οι οπαδοί «ντόπαραν» τους παίκτες.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει το Σάββατο (04/07 στις 21:00) την Μπάγερν Μονάχου για τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας. Ο κόσμος και το κλαμπ θέλουν όσο τίποτα τον συγκεκριμένο τίτλο, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά.

Εκτός από την ασταμάτητη προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, οι φίλοι του συλλόγου, έδειξαν την στήριξή τους, μέσω μία εντυπωσιακής ατμόσφαιρας. Στο παρακάτω βίντεο, οι οπαδοί των «ασπιρινών» προσφέρουν ένα πολύ ωραίο θέαμα, μέσω του οποίου θέλουν να «ντοπάρουν» του ποδοσφαιριστές.

Αυτή θα είναι η τέταρτη παρουσία της Λεβερκούζεν σε τελικό κυπέλλου, με μόλις μία κατάκτηση (1993) ενώ για την Μπάγερν Μονάχου, η εμπειρία είναι σαφώς ανώτερη. Συγκεκριμένα, οι «βαυαροί» θα συμπληρώσουν 24 συμμετοχές σε τελικό, με 19 από αυτές, να έχουν προσφέρει τίτλο στην ομάδα του Μόναχο. Μάλιστα, οι πρωταθλητές είναι πρώτοι στον θεσμό σε συμμετοχές αλλά και κατακτήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ