Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ανιέλι για Σάρι: Εγκώμια μεν, αξιολόγηση δε

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους προανήγγειλε έναν συνολικό απολογισμό της χρονιάς προτού παρθούν αποφάσεις.

Ανιέλι για Σάρι: Εγκώμια μεν, αξιολόγηση δε | to10.gr

Αξιολογήσεις προανήγγειλε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι. Ο γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας υποστήριξε ότι η σεζόν άφησε… γλυκόπικρη γεύση λόγω του αποκλεισμού του Champions League και εγκωμίασε τη δουλειά του Σάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμως, στην τοποθέτηση του ο Ανιέλι δεν είπε το παραμικρό για το μέλλον του προπονητή της «βέκια σινιόρα», είτε θετικό, είτε αρνητικό:

«Ήταν μια γλυκόπικρη σεζόν, κερδίσαμε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, ήταν υπέροχο. Πιστεύω ότι η σελίδα που έγραψε ο Μαουρίτσιο Σάρι στην ποδοσφαιρική ιστορία είναι εξαιρετική! Ξεκίνησε από το χαμηλότερο σημείο και κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Μετά από αυτό, στο Champions League η πορεία ήταν απογοητευτική για εμάς, για τους παίκτες και για τους οπαδούς, γιατί, όπως έχω πει εδώ και μερικά χρόνια, αν είχαν προηγουμένως ένα όνειρο, τώρα η κατάκτησή του είναι ένας στόχος. Οι δύο αγώνες εναντίον της Λυών μας αφήνει απογοητευμένους.

Θα χρειαστούμε μερικές μέρες για να προβληματιστούμε και να αξιολογήσουμε κάποιες περιπτώσεις για να μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε με ενθουσιασμό την επόμενη σεζόν. Ο απολογισμός μιας σεζόν γίνεται με τον προπονητή, με τους ποδοσφαιριστές, με τους γυμναστές, δεν μπορούμε να εστιάσετε μόνο στον χαμένο στόχο, αλλά και στον κερδισμένο στόχο. Μετά από αυτό πρέπει να κάνουμε αξιολογήσεις.

Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στο Champions League, όπως έδειξε το βράδυ της Παρασκευής, πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά με ενθουσιασμό, χωρίς να θεωρούμε δεδομένο το πρωτάθλημα στην Ιταλία, γιατί τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται αν ξεκινήσεις χαλαρά»