Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Έτσι «έδεσε» ο ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Τούμπα

Ο επίσημος ΠΑΟΚ, από την Παρασκευή (7/8), με την συνδρομή της ΕΠΟ, αλλά και κυβερνητικών στελεχών είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σε περίπτωση που έβγαζε η κλήρωση την Μπεσίκτας το ματς να γίνει στην Τούμπα.

Έτσι «έδεσε» ο ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Τούμπα | to10.gr

Στη Μικράς Ασίας κινήθηκαν έξυπνα τις προηγούμενες ημέρες θέλοντας να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα σε περίπτωση που η κληρωτίδα έβγαζε για την 2η προκριματική φάση του Champions League την Μπεσίκτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον ΠΑΟΚ βλέποντας πως η κατάσταση στα Ελληνοτουρκικά αντί να βελτιώνεται, ώρα με την ώρα χειροτερεύει κινήθηκαν σε συνεργασία με την ΕΠΟ, αλλά και με κυβερνητικά στελέχη για διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Δικεφάλου. Από την Παρασκευή (7/8) έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν το ενδεχόμενο να παίξουν με την Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας και όχι σε κάποια ουδέτερη έδρα

Μετά την κλήρωση και αφού κλείδωσε το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας, οι Θεσσαλονικείς έστειλε εκ νέου επιστολές, λαμβάνοντας τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το εν λόγω αίτημά τους, πως το ματς θα γίνει στην έδρα του και ότι θα επιτραπεί στην Μπεσίκτας να έρθει στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ.