Μπάρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου : Η ώρα του πρόωρου… τελικού! (vids)

Μπάρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου : Η ώρα του πρόωρου… τελικού! (vids)

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στα ημιτελικά του Champions League.

Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Είναι το κορυφαίο ματς των προημιτελικών του Champions League.  Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Νάπολι, η Μπάγερν Μονάχου έστειλε στο Λονδίνο την Τσέλσι και τώρα οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον μονό αγώνα του Ντα Λουζ, στην Λισαβόνα (14/8, 22:00).

Ένας αγώνας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα παγκοσμίως, καθώς θα αναμετρηθούν δύο κορυφαίες ομάδες. Που έχουν στη συλλογή τους από 5 βαρύτιμα τρόπαια η καθεμιά.

Άπαντες τονίζουν, πως το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού είναι η παρέα του Λεβαντόφσκι. Ποιος μπορεί όμως να ξεγράψει τόσο εύκολα τον Λιονέλ Μέσι; Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου έδειξε στο ματς με την Νάπολι, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτός, άλλωστε πήρε από το… χεράκι τους Μπλαουγκράνα και τους οδήγησε στους «8». Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα βρει μπροστά του μια… δαιμονισμένη Μπάγερν Μονάχου. Που διψάει για την κατάκτηση του Champions League.

Στα 7 ματς του Champions League, που έχει αγωνιστεί ο Λίο, έχει 3 γκολ και 4 ασίστ. Δεδομένα, θα χρειαστεί και την συμπαράσταση των συμπαικτών του στο αποψινό ματς, με το… βάρος να πέφτει στους Σουάρες και Γκριεζμάν. Ο Κίκε Σετιέν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζει καλά, πως ο αγώνας με την Μπάγερν είναι ζωής ή θανάτου για τον ίδιο.

Οι Βαυαροί δείχνουν πως έχουν καλύτερο σύνολο από τους Καταλανούς, με την ομάδα του Σετιέν να έχει προβληματίσει σε πολλές αναμετρήσεις. Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι καυτός και να σκοράρει ασταμάτητα, ο σύλλογος του Μονάχου θέλει να φτάσει στη γη της Επαγγελίας. Άλλωστε, την εφετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα. Η Μπάγερν τα… σάρωσε όλα στην Γερμανία και φαίνεται πανέτοιμη για την πρόκληση του Champions League.

Ένα είναι το σίγουρο. Θα πέσουν… κορμιά στο Ντα Λουζ για μια θέση στα ημιτελικά!

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Μπαρτσελόνα (4-3-1-2): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Αλμπα, Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν, Σουάρες

Μπάγερν (4-2-3-1): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόφσκι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ