Ουπαμεκανό : «Θα δώσουμε τα… πάντα κόντρα στην Παρί»

Ουπαμεκανό : «Θα δώσουμε τα… πάντα κόντρα στην Παρί»

Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό έκανε εκπληκτικό ματς κόντρα στην Ατλέτικο, με τον στόπερ της Λειψίας να μιλάει για την αναμέτρηση κόντρα στην Παρί.

Η Λειψία έκανε πάλι το… θαύμα της και βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League. Οι Γερμανοί απέκλεισαν την Ατλέτικο, με τον Νταγιότ Ουπαμεκανό να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον ημιτελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, τώρα είμαστε στον ημιτελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο μακρυά μπορούμε. Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Γαλλία, το γνωρίζουμε. Έχουν υπέροχους παίκτες, περιμένουμε ένα μεγάλο, μεγάλο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα.

Ο προπονητής με προετοίμασε πολύ καλά και μου είπε ότι δεν θα πρέπει να συμμετέχω πολύ ενεργά στην δημιουργία, γιατί ο Κόστα είναι πολύ καλός και δυνατός επιθετικός. Μου είπε «μείνε ήρεμος και παίξε τον αγώνα σου».

Το έκανα και πήγα καλά. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Ο προπονητής μας έδωσε εμπιστοσύνη, μας απελευθέρωσε, μας είπε ότι ήταν ένας αγώνας, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Και το κάναμε. Ξέρουμε ότι ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός τεχνίτης. Θα δώσουμε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ