Ρουμενίγκε : «Βρήκα τους παίκτες της Μπάγερν ήρεμους μετά το παιχνίδι»

Ρουμενίγκε : «Βρήκα τους παίκτες της Μπάγερν ήρεμους μετά το παιχνίδι»

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε δήλωσε μετά από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ότι δεν είδε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου.

Το βράδυ της Παρασκευής (14/8) η Μπάγερν Μονάχου νίκησε στην Πορτογαλία με το εντυπωσιακό 8-2 την Μπαρτσελόνα και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του final-8 στο Champions League.

Μετά από τη λήξη του αγώνα ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι περίμενε να δει έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια χωρίς όμως αυτό να γίνει τελικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πήγα στα αποδυτήρια μετά από το παιχνίδι περιμένοντας να δω τα παιδιά να πανηγυρίζουν για τη θριαμβευτική νίκη. Όμως τους βρήκα ήρεμους και συγκεντρωμένους, απόλυτα έτοιμους για το επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» είπε: «Οι παίκτες έχουν τεράστια διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Χθες τα κατάφεραν με έναν απίστευτο τρόπο. Πριν από το ματς είδα τους συναδέλφους στην Μπαρτσελόνα που ήταν νευρικοί. Οι δικοί μας όμως έπαιξαν με τρομερό τρόπο από το πρώτο λεπτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ