Εμπαπέ : «Είμαστε σε καλή ψυχική κατάσταση»

Εμπαπέ : «Είμαστε σε καλή ψυχική κατάσταση»

Ο Γάλλος σταρ μίλησε για τον μεγάλο τελικό με την Μπάγερν Μονάχου.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Τούχελ να αντιμετωπίζει απόψε (23/8) στον τελικό του Champions League την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πανέτοιμος να γράψει ιστορία με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας.

«Όταν έφτασα το 2017, η ομάδα είχε δυσκολίες, τώρα είμαστε στον τελικό. Αυτό δείχνει ότι ποτέ δεν τα παρατήσαμε και θα είναι ένα απίστευτο πράγμα για μια γαλλική ομάδα να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Γι αυτό υπέγραψα» είπε στους δημοσιογράφους ο Εμπαπέ.

Σχετικά με την απουσία των οπαδών ο Γάλλος δήλωσε: «Προφανώς είναι δύσκολο να παίζεις με κλειστές πόρτες. Θα θέλαμε τους οπαδούς να βρίσκονται εδώ αλλά ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίζουν. Είναι ακόμα ένας τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά».

Για τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ, ο Εμπαπέ είπε: «Οι παίκτες υποστηρίζουν τον προπονητή. Ακούσαμε πολλά πράγματα για το πώς ο Τούχελ δε μπορούσε να διαχειριστεί τους αστέρες. Ειλικρινά νομίζω ότι κάνει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. Είμαστε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μας πίεσε πραγματικά και είμαστε σε καλή ψυχική κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ