Αποκλεισμός-σοκ για την Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα

Αποκλεισμός-σοκ για την Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα

H Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα γνώρισε οδυνήρη ηττά μέσα στην Σκωτία από την Φερεντσβάρος (2-1) και έμεινε εκτός Champions League

Aποκλεισμός σοκ υπέστη η Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ηττήθηκε εντός έδρας από την Φερεντσβάρος με 2-1 και είπε αντίο πολύ νωρίς στο φετινό Champions League.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να αποσοβήσει την ήττα με αποτέλεσμα η σκωτσέζικη ομάδα να συνέχιζει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στα προκριματικά του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τον Σίγκερ στο 7ο λεπτό, ενώ χτύπησαν και στην αρχή του δεύτερου μέρου (53΄) με τον Κρίστι για το 2-0, βάζοντας έτσι στέρρες βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Aπό εκεί και πέρα η Σέλτικ, πίεσε την Φερντσβάρος, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει το σκορ σε 2-1, με τον Τσολ Ενγκουέν.

Πλέον, η Φέρεντσβάρος θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό του Champions League, εχοντας εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ