Ασταμάτητη η Κράσνονταρ πριν τον ΠΑΟΚ : Έριξε επτάρα στην Χίμκι

Ασταμάτητη η Κράσνονταρ πριν τον ΠΑΟΚ : Έριξε επτάρα στην Χίμκι

Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση της με τον ΠΑΟΚ, η Κράσνονταρ, στην καλύτερη της εμφάνιση στο ρωσικό πρωτάθλημα, φιλοδώρησε με επτά γκολ την Χίμκι με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ και Κλάεσον.

Τέσσερις μόλις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Κράσνονταρ έκανε μια σούπερ εμφάνιση πετυχαίνοντας επτά γκολ στην αδύναμη Χίμκι δείχνοντας πως είναι έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μάρκους Μπεργκ στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή. Την σκυτάλη από τον Σουηδό επιθετικό πήρε ο συμπατριώτης του Βίκτορ Κλάεσον (23′), με την ομάδα του Μουράντ Μουσάεφ να χαλαρώνει υπερβολικά στη συνέχεια, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Χίμκι για να ισοφαρίσει σε 2-2, χάρη σε δύο γκολ του Αρμένιου Αρσάκ Κοριάν (27′, 42′ πέν.).

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Κλάεσον έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κράσνονταρ ήταν ασταμάτητη σημειώνοντας άλλα τέσσερα γκολ με Τόνι Βιλχένα (52′), Ρεμί Καμπελά (62′), Ντανίλ Ούτκιν (74′) και Μαγκομέντ – Σάπι Σουλεϊμάνοβ (89′).

Ο προπονητής της Κράσνονταρ, Μουσάεφ χρησιμοποίησε τους: Σαφόνοβ – Πετρόβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες (69′ Σμόλνικοβ) – Όλσον, Βιλχένα (76′ Σπέρτσιαν) – Βάντερσον, Καμπελά (69′ Ούτκιν), Κλάεσον (76′ Σουλεϊμάνοβ) – Μπεργκ (79′ Κουτοβόι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ