ΠΑΟΚ : Τα συγκινητικά λόγια του πιλότου στην πτήση για Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ : Τα συγκινητικά λόγια του πιλότου στην πτήση για Κράσνονταρ

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ άκουσαν τα συγκινητικά λόγια του πιλότου της πτήσης ενόψει του αγώνα με την ρωσική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (22/09, στις 22:00) την Κράσνονταρ για τον πρώτο αγώνα των play-off στο Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται δύο αγώνες μακριά από την ιστορική πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην πτήση για τη Ρωσία, ωστόσο, οι παίκτες του ελληνικού συλλόγου «ντοπαρίστηκαν» με τα λόγια του πιλότου του τσάρτερ. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζόνος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, εμφανώς συγκινημένος.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πετάω για εσάς και πολύ συγκινημένος που αυτή τη στιγμή πετάμε πάνω από την Πόλη. Πετάμε πάνω από την πατρίδα του ΠΑΟΚ και όπως πλέον και η φανέλα, ο ΠΑΟΚ είναι η Μικρά Ασία, είναι η Κωνσταντινούπολη, είναι η προσφυγιά.

Όνειρό μου ήταν να δω παιχνίδι του ΠΑΟΚ όταν ήμουν μικρός μένοντας στην Αθήνα και μου το πραγματοποίησε ο πατέρας μου παίρνοντας μια φορά το τρένο. Τώρα πετάω μαζί σας και είμαι πολύ ευτυχισμένος. ΠΑΟΚ να είσαι και να μη φοβάσαι. Καλή επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ