Ο Λαόθ σφυρίζει στο Ομόνοια – Ολυμπιακός

Ο Λαόθ σφυρίζει στο Ομόνοια – Ολυμπιακός

Τον έμπειρο Ισπανό, Αντόνιο Ματέου Λαόθ όρισε η UEFA να διευθύνει τη ρεβάνς μεταξύ Ομόνοιας και Ολυμπιακού

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ομόνοια στη ρεβάνς του 2-0 του Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τρίτη, με στόχο να «κλειδώσει» την παρουσία του στους ομίλους του Champions League.

Η UEFA ανακοίνωσε από την πλευρά της τον ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει το ματς με τους Κύπριους στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Αυτός θα είναι ο Ισπανός πολύπειρος διαιτητής Αντόνιο Ματέου Λαόθ, ένας ρέφερι που έχει σφυρίξει πολλά και μεγάλα ματς στην καριέρα του.

Βοηθοί του στον αγώνα της Τρίτης θα είναι οι συμπατριώτες του Πάου Σεμπριάν Ντεβίς και Ρομπέρτο Ντίας Πέρεθ ντε Παλομάρ. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Ισπανός Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο. Στο VAR θα είναθ ο Αλεχάνδρο Χοσέ Ερνάντεθ με βοηθό τον Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αλέν Αμέρ από το Λουξεμβούργο και της UEFA ο Κρις Μπεγιόν από το Βέλγιο.

Ο 43χρονος διαιτητής είχε σφυρίξει στις 4 Νοεμβρίου του 2015 το Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Champions League (2-1), ενώ έχει διαιτητεύσει και τρεις ημιτελικούς Champions League (Μονακό-Γιουβέντους 0-2 το 2017, Τότεναμ-Άγιαξ 0-1 το 2019 και Λιόν-Μπάγερν 0-3 το 2020).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ