Ιβάν Σαββίδης : «Κάντε τον κόσμος μας περήφανο»

Ιβάν Σαββίδης : «Κάντε τον κόσμος μας περήφανο»

Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω skype μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ζητώντας τους να γράψουν την Τετάρτη (30/9) το βράδυ ιστορία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, λίγο πριν από το δείπνο της ομάδας, μιλήσει στους παίκτες και τον προπονητή μεταφέροντας την πίστη του ότι την Τετάρτη (30/9) η ομάδα θα περάσει την Κράσνονταρ.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου από το Ροστόφ επικοινώνησε με την αποστολή της ομάδας μέσω skype, προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την ρωσική ομάδα.

Ο Σαββίδης ζήτησε να πετύχουν μία μεγάλη πρόκριση που θα οδηγήσει τον Δικέφαλο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους ομίλους του CH.L.

«Θέλω να κάντε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο. Υπάρχει πίστη για το αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να δείξετε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα». Να θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης, τόσο πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα, όσο και πριν από το ματς με την Μπεσίκτας, είχε μιλήσει με την αποστολή της ομάδας με σκοπό να τους ντοπάρει ψυχολογικά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ