Στους ομίλους του Champions League Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ

Στους ομίλους του Champions League Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ

Πάρτι των Δανών κόντρα στην Σλάβια Πράγας, δεν τα κατάφερε η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη.

Για ακόμη μια χρονιά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Φερέιρα ηττήθηκε και στην Τούμπα από την Κράσνονταρ, με τους Ρώσους να παίρνουν το εισιτήριο για τους ομίλους του θεσμού.

Στην τελική φάση του Champions League προκρίθηκαν και οι Μίντιλαντ- Σάλτσμπουργκ. Οι Δανοί διέλυσαν την Σλάβια Πράγας, ενώ οι Αυστριακοί απέκλεισαν την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Σάλτσμπουργκ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-1

Το… όνειρο του Champions League έσβησε για την Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, με την ομάδα του Ισραήλ να ηττάται (3-1) και στην Αυστρία από την Σάλτσμπουργκ.

Στο 16’ Ντάκα βγήκε κερδισμένος από τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0 για την ομάδα της Αυστρίας. Στο 30’ ο Κάρζεβ  με σουτ έκανε το 1-1 για την Μακάμπι, αναπτερώνοντας τις ελπίδες. Αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Οκουγκάουα κέρδισε πέναλτι από τον Μπαλτάσα, ο ρέφερι απέβαλλε και τον Δώνη για διαμαρτυρίες και ο Σζομποσζλάι έκανε το 2-1 από τα 11 μέτρα. Ετσι, μπήκε… ταφόπλακα στα όνειρα της Μακάμπι.

Στο 68ο λεπτό ο Βαλτσί σέντραρε από δεξιά και ο Ντάκα με κεφαλιά έγραψε το 3-1.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Βαλτσί, Ραμάλιο, Βέμπερ, Ούλμερ, Οκουγκάουα (82’ Οκαφόρ), Μουεπού, Καμαρά (74’ Γιουνούζοβιτς), Σζομποσζλάι, Κοϊτά (66’ Μπερίσα), Ντάκα

ΜΑΚΑΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Τενερμπάουμ, Τιμπί, Γέινι, Μπίτον (65’ Χοζέζ), Μπαλτάσα, Γκολάσα, Κάρζεβ, Καντίλ (74’ Γκλέιζερ), Αλμόγκ (75’ Χάνζις), Μπίτον, Σέχτερ

Μίντιλαντ-Σλάβια Πράγας 4-1

Ιστορική πρόκριση για την Μίντιλαντ στους ομίλους του Champions League, με την ομάδα της Δανίας να στήνει… πάρτι κόντρα στην Σλάβια Πράγας.

Στο 3ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ ο Χάνσεν έκανε κακή έξοδο και ο Ολαγινκά με διπλή άνοιξε το σκορ για τη Σλάβια Πράγας.

Στο 65ο λεπτό, η Μίντιλαντ έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μαμπίλ σέντραρε από αριστερά, ο Καμπά πρόλαβε την έξοδο του Κολάρ και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Τα τελευταία λεπτά εδωσαν την πρόκριση στους γηπεδούχους. Στο 88΄ οι Δανοί κέρδισαν πέναλτι, αρχικά ο Κολάρ απέκρουσε την εκτέλεση του Κάμπα με τον ρέφερι να δίνει επανάληψη και τον Σολτς να κάνει τελικά το 2-1.

Η Σλαβια παρέδωσε ψυχή και πνεύμα και στο 88’ ο  Ντρέγιερ άνοιξε δεξιά στον Ονιεκά, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Ντρέγιερ  έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη, κάνοντας το 4-1 με φοβερό πλασέ από δεξιά.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χάνσεν, Άντερσον, Σβιατσένκο, Σολτς, Παουλίνιο, Ονιεκά, Καγιούστε, Εβάντερ (58’ Κράεβ), Μαμπίλ (90+2’ Άντερσον), Καμπά, Σίστο (58’ Ντρέγιερ)

ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Χοβόρκα, Κούντελα, Κουφάλ, Μπρίλ, Χόλες, Στάντσιου (68’ Τραορέ), Σέβτσικ, Ολαγινκά (84’ Κούτσκα), Προβόντ, Μάσοπουστ (73’ Μούσα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ