Ολυμπιακός : Αναλυτικός οδηγός για την αγορά εισιτηρίου μέσω ίντερνετ (pics)

Ολυμπιακός : Αναλυτικός οδηγός για την αγορά εισιτηρίου μέσω ίντερνετ (pics)

Οδηγός με φωτογραφίες και αναλυτικές λεπτομέρειες για το πώς μπορεί ένας οπαδός του Ολυμπιακού να αγοράσει εισιτήριο μέσω ίντερνετ για το μεγάλο παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Αντίστροφα για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/10) με την Μαρσέιγ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετρούν άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο Γ. Καραϊσκάκης τη γαλλική ομάδα, έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους περισσότερους από 3.000 οπαδούς.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/10) η Κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες στο ματς των Πειραιωτών με την Μαρσέιγ και το απόγευμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τη διάθεση των εισιτηρίων. Τα «μαγικά χαρτάκια» για το ματς με την ομάδα τους Αντρέ Βίλας Μπόας θα πωλούνται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 14:30, ενώ οι τιμές τους ξεκινούν από τα 40€ και φτάνουν έως τα 350 € (VVIP).

Το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε έναν οδηγό με φωτογραφίες και αναλυτικές λεπτομέρειες για το πώς μπορεί ένας οπαδός της να αγοράσει εισιτήριο μέσω ίντερνετ για το μεγάλο παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Αναλυτικά:

Βήμα 1ο: Επιλέγω τη Θύρα
Βήμα 2ο: Επιλέγω τη θέση & πατάω Επόμενο Βήμα
Βήμα 3ο: Συμπληρώνω τα στοιχεία μου και πατάω Ενημέρωση
Βήμα 4ο: Συμπληρώνω τον ΑΜΚΑ μου στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού» και πατάω Αποθήκευση
Βήμα 5ο: Πατάω Συνέχεια & προχωρώ σε πληρωμή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ