Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή, τους έβαλε «όλους» μέσα και έχει σχέδιο νίκης

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή, τους έβαλε «όλους» μέσα και έχει σχέδιο νίκης

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, να έχει απορίες για την 11άδα, αλλά και να έχει... σχέδιο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και απολύτως συγκεντρωμένος στον στόχο του: Στη νίκη επί της Μαρσέιγ. Με κάθε τρόπο. Αυτό, άλλωστε, είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Πέδρο Μαρτίνς σε όλους. Εντός και εκτός ομάδας. Επιλέγοντας να συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών όλους τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της Ευρώπης. Ολους τους διαθέσιμος.

Ο Μαρτίνς κράτησε τα χαρτιά του κλειστά. Δεν έδειξε τι θα κάνει αύριο. Το σκέφτεται. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά και σημαντικές σκέψεις για τον σχηματισμό, όπως και για τα πρόσωπα της αναμέτρησης με τους Μασσαλούς. Μια αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, από την αρχή, πού θα οδεύσει ο Ολυμπιακός στους φετινούς ομίλους του Champions League. Τι στόχους θα έχει.

Στο μυαλό το Μαρτίνς είναι όλα τα ενδεχόμενα. Κυριολεκτικά. Από το 4-2-3-1 με ταυτόχρονη παρουσία δύο καθαρών εξτρέμ (Μασούρας, Ραντζέλοβιτς) στον αγωνιστικό χώρο και τον Βαλμπουενά 10άδα, έως και την παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο αρχικό σχήμα, μαζί με τον Γάλλο και έναν εκ των δύο ακραίων επιθετικών (Ραντζέλοβιτς  το φαβορί). Διότι αυτή τη στιγμή αυτές οι θέσεις είναι που παίζονται σε πρώτη φάση. Με τον Ελ Αραμπί να μην μπαίνει καν σε οποιαδήποτε κουβέντα  αμφισβήτησης.

Στην άμυνα, η μοναδική θέση που τίθεται σε συζήτηση είναι αυτή του αριστερού μπακ. Εντούτοις, ο ίδιος ο Μαρτίνς υποστήριξε ότι το σκέφτεται για τον Βινάγκρε αντί του Χολέμπας. Παρά το γεγονός ότι ο 21χρονος Πορτογάλος εμφανιζόταν ακόμη και ως φαβορί για να ξεκινήσει και να κάνει το ντεμπούτο του, ο Μαρτίνς έβαλε… φρένο στη συνέντευξη Τύπου. Κατά κάποιους, το έκανε για να… ρίξει στάχτη στα μάτια. Κατά άλλους, το εννοούσε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 50χρονος τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτε στην προπόνηση της Τρίτης. Και το έκανε συνειδητά. Και γιατί έχει δεύτερες σκέψεις. Αλλά και γιατί θέλει όλοι οι παίκτες του να είναι στην τσίτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ