Γκουαρντιόλα για Γκαρθία : «Θέλω να τον πείσω να μείνει»

Γκουαρντιόλα για Γκαρθία : «Θέλω να τον πείσω να μείνει»

Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί το προσωπικό «στοίχημα» του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη (3-1) κόντρα στην Πόρτο για την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αμφότερες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και ο αγγλικός σύλλογος, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει το τρίποντο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, εκτός από το ματς, μίλησε και για τον κεντρικό αμυντικό του συλλόγου, Έρικ Γκαρθία. Ο Ισπανός στόπερ είχε βρεθεί μία «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι που μας πέρασε και οι «μπλαουγκράνα» θα επανέλθουν με νέα πρόταση, αφού το συμβόλαιο του νεαρού εκπνέει το 2021.

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Σίτι παραδέχθηκε ότι θέλει να κρατήσει τον διεθνή άσο στο ρόστερ του και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να τον πείσει να υπογράψει. Αναλυτικά είπε:

«Ξέρω ότι ήθελε να φύγει, αλλά έμεινε και τώρα πρέπει να τον γοητεύσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να παραμείνει στην ομάδα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Έρικ είναι ένας σταθερός αμυντικός και στη συνέχεια θα γίνει ακόμη καλύτερος. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει και να υπογράψει νέο συμβόλαιο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ