Σεβίλλη – Ρεν 1-0 (vid)

Σεβίλλη – Ρεν 1-0 (vid)

Η Σεβίλλη θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά τελικά με το 1-0 κόντρα στη Ρεν έκανε τη δουλειά της. Σκόρερ ο Ντε Γιονγκ, στους 4 βαθμούς πλέον οι Ανδαλουσιανοί.

Άκρως επιτυχημένο ξεκίνημα για τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League!

Οι Ανδαλουσιανοί αρχικά πήραν «λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο με την Τσέλσι. Και απόψε νίκησαν 1-0 τη Ρεν στην Ισπανία, φτάνοντας σε 2 αγωνιστικές τους 4 βαθμούς στον όμιλό τους. Και είναι μαζί στην κορυφή με την Τσέλσι.

Η Σεβίλλη συνολικά είχε 22 τελικές προσπάθειες, έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά πέτυχε μόλις ένα γκολ. Αυτό με τον Ντε Γιονγκ στο 56′. Ο Ολλανδός στράικερ σκόραρε για πρώτη φορά με τους Σεβιγιάνους στο Champions League, μετά την ασίστ του Ακούνια στο 56′ και έφτασε τα 8 γκολ συνολικά στον θεσμό με τρεις ομάδες (1 με Τβέντε και 6 με Αϊντχόφεν). Και τώρα με τη Σεβίλλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεβίλλη (Τζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κάρλος, Κουντέ, Ακούνια, Χορδάν (89′ Γκούντελι), Φερνάντο, Τόρες (76′ Ράκιτιτς), Οκάμπος, Μουνίρ (85′ Βάσκες), Ντε Γιονγκ (85′ Εν Νεσίρι)

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Γκομίς, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Ρουγκάνι (17′ Αγκέρ), Σόπι (77′ Νταλμπέρτ), Γκρενιέ (78′ Ντελ Καστίγιο), Μαρτίν, Μπουριγκό (49′ Λεά), Ντόκου, Τεριέ, Γκιρασί

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ