Ο Ολυμπιακός ίσως να κρίνει το μέλλον του Βίλας-Μπόας

Ο Ολυμπιακός ίσως να κρίνει το μέλλον του Βίλας-Μπόας

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Μαρσέιγ σε Ligue 1 και Champions League έχουν μεγαλώσει τη δυσαρέσκεια για τον Πορτογάλο προπονητή στο «Βελοντρόμ».

Η Μαρσέιγ έχει αρχίσει άσχημα τον όμιλο του Champions League με δύο ήττες από Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Σίτι και αυτό δεν άρεσε στη διοίκηση και στον κόσμο. Ο Άντρε Βίλας-Μπόας έχει τεθεί ξανά στο επίκεντρο της κριτικής, αφού υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για την παρουσία στη διοργάνωση.

Αντίθετα, η Μαρσέιγ κινδυνεύει από νωρίς να χάσει και τη διεκδίκηση του «εισιτηρίου» για το Europa League. Η εφημερίδα «La Provence» καταγράφει τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των Μασσαλών και ασκεί κριτική κυρίως για την απόδοση της ομάδας και λιγότερο για τα αποτελέσματα.

Το αντίβαρο που έχει να αντιτάξει ο Βίλας-Μπόας είναι το «διπλό» της Μαρσέιγ στο Παρκ ντε Πρενς επί της Παρί στις 13 Σεπτεμβρίου και το γεγονός ότι τη διατηρεί στους 15 βαθμούς, μόλις τρεις λιγότερους από τις πρωτοπόρους Παρί και Λίλ που έχουν 18. Αν και στα τρία τελευταία παιχνίδια, η Μαρσέιγ έχει φέρει ισοπαλίες…

Το ντεφορμάρισμα των Μασσαλών είναι εμφανές και ο Βίλας-Μπόας δεν έχει άπλετο χρόνο για να το διορθώσει. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή, συμπεριλαμβανομένου και του ματς με τον Ολυμπιακό στο «Βελοντρόμ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ