Σισέ : «Στο Μάντσεστερ για το καλύτερο» (pics)

Σισέ : «Στο Μάντσεστερ για το καλύτερο» (pics)

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού με προορισμό το Μάντσεστερ, ο Παπέ Αμπού Σισέ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στη Σίτι.

Για τις 10:30 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το «Ελ. Βενιζέλος» ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε λίγο πριν «πετάξουν» οι Πειραιώτες από το αεροδρόμιο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να αγωνιστεί αν τον επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όσα είπε ο Σισέ:

«Στο επίπεδο αυτό όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Όλες αυτές οι ομάδες είναι πολύ σημαντικές και μεγάλες όπως και ο Ολυμπιακός».

Όσο για την κατάστασή του: «Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω, νιώθω καλά».

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή για το Μάντσεστερ είναι οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ