«Δεν θα έρθει στο Βέλοντρομ ο Βαλμπουενά»

«Δεν θα έρθει στο Βέλοντρομ ο Βαλμπουενά»

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά και στο γεγονός ότι ο έμπειρος μέσος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Βέλοντρομ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση ορθού οπίσθιου μηριαίου στο αριστερό πόδι και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τρεις εβδομάδες μέχρι ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τα γαλλικά Μέσα αναφέρονται στην απουσία του Βαλμπουενά καθώς όλες οι αθλητικές ιστοσελίδες γράφουν ότι ο παίκτης των Πειραιωτών δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα στην οποία έπαιξε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Οι φίλοι του συλλόγου της Μασσαλίας περίμεναν την επιστροφή του Γάλλου στο «Βελοντρόμ». Πρόκειται για έναν παίκτη που επιβραβεύτηκε στη Γαλλία σε αφιέρωμα για τους παίκτες που έχουν τις πιο πολλές συμμετοχές με το εθνόσημο στην εποχή του Ντιντιέ Ντεσάν.

Μάλιστα οι Μασσαλοί ετοίμαζαν τιμητικές εκδηλώσεις για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ