«Ευκαιρία για τον Τσιμίκα να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Αταλάντα»

«Ευκαιρία για τον Τσιμίκα να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Αταλάντα»

Στο Νησί σημειώνουν πως ήρθε η στιγμή να πάρει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός ο Κώστας Τσιμίκας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Κώστας Τσιμίκας αποχώρησε από το λιμάνι και τον Ολυμπιακό, για το Νησί και την Λίβερπουλ. Ο νεαρός μπακ έκανε το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφερε στους Reds τον Έλληνα αμυντικό για back-up του Αντι Ρόμπερτσον. Μέχρι στιγμής, την εφετινή σεζόν ο Κώστας Τσιμίκας έχει αγωνιστεί μόλις 98 λεπτά με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, έπαιξε 90 λεπτά στο ματς με την Λίνκολν για το Κύπελλο και 8 λεπτά στο παιχνίδι του Champions League με την Αταλάντα στην Ιταλία.

Απόψε, η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την ομάδα του Γκασπερίνι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ενα ματς που φαντάζει ως η απόλυτη ευκαιρία για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

Οπως σημειώνουν και διάφορα δημοσιεύματα στο Νησί, έφτασε η στιγμή να αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός ο Κώστας Τσιμίκας. Η αναμέτρηση με την ομάδα του Μπέργκαμο είναι η ευκαιρία που περιμένει ο 24χρονος για να αρπάξει από τα… μαλλιά.

Ο Άντι Ρόμπερτσον αγωνίζεται ασταμάτητα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να καλείται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Άλλωστε, στο στρατόπεδο των Reds υπάρχει… επιδημία τραυματισμών, με τον Γερμανό κόουτς να μη θέλει ακόμα ένα «όπλο» του να παραμείνει στα πιτς.

Έτσι, απόψε (22:00) ο Έλληνας μπακ έχει στα… πόδια του τη μεγάλη ευκαιρία. Οι Άγγλοι τονίζουν συνεχώς, πως έφτασε η στιγμή του Τσιμίκα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ