Καμαρά : «Νίκη με Ολυμπιακό, γιατί τα έχουμε πάει σκ@@@ ως τώρα»

Καμαρά : «Νίκη με Ολυμπιακό, γιατί τα έχουμε πάει σκ@@@ ως τώρα»

Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο αμυντικός της Μαρσέιγ Μπουμπακάρ Καμαρά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα θέλει η Μαρσέιγ κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς οι Γάλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται στον πάτο του ομίλου χωρίς βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη χρειάζονται το «τρίποντο» για να διατηρήσουν τις ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ, Μπουμπακάρ Καμαρά μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και έδωσε το «σύνθημα» της νίκης, ενώ έκανε και σκληρή αυτοκριτική στην ομάδα του.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την τρίτη θέση. Είναι αναγκαίο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Η Μαρσέιγ πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο αγώνας με τη Ναντ πρέπει να γίνει σημείο καμπής για μας, γιατί παίξαμε πραγματικά καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε όλους τους αγώνες μας.

Γενικά στο πρωτάθλημα είχαμε αρκετά καλή πορεία από την αρχή της σεζόν, αλλά στο Champions League τα έχουμε πάει σκ@@@. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, για την αξιοπρέπειά μας», ανέφερε ο 21χρονος αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ