Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 : Από Βασίλισσα, πελάτισσα!

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 : Από Βασίλισσα, πελάτισσα!

Απίθανη Σαχτάρ! Έκανε το 2/2 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου. Σε κρίση οι Μαδριλένοι, είναι αντιμέτωποι πλέον με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού από τα αστέρια.

Εφιάλτες θα βλέπει με την Σαχτάρ Ντόνετσκ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Ουκρανοί υπέταξαν ξανά (2-0) την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού. Οι δυο σύλλογοι ισοβαθμούν στη 2η θέση του ομίλου με 7 πόντους, με την Σαχτάρ όμως να είναι από πάνω.

Οι Μαδριλένοι δεν κρατούν την τύχη στα… πόδια τους και την τελευταία αγωνιστική, φιλοξενούν την Γκλάντμπαχ, με την Σαχτάρ να ταξιδεύει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ.

Για ακόμη ένα ματς, η εικόνα της Ρεάλ δεν ήταν καλή, με την ομάδα του Ζιντάν να βρίσκεται προφανέστατα σε αγωνιστική κρίση.

Στο 57΄, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μεντί έκανε τραγικό λάθος, έστρωσε την μπάλα στον Ντεντίνιο, που από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στο 82’ η Σαχτάρ κλείδωσε τη μεγάλη νίκη. Ο Σόλομον έκανε την κούρσα από το κέντρο και με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-0.

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Ντοντό, Βιτάο, Μποντάρ, Ματβιγένκο, Κοβαλένκο (85’ Άλαν Πάτρικ), Στεπανένκο, Μάρλος (73’ Μαϊκόν), Τάισον (74’ Σόλομον), Τετέ, Μοράες (25’ Ντεντίνιο, 85’ Φερνάντο)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μαντί, Νάτσο, Βαράν, Λούκας Βάσκεθ, Κρόος, Μόντριτς, Όντεγκααρντ, Ασένσιο, Ροδρίγο (77’ Βινίσιους), Μπενζεμά (77’ Ίσκο).

Βαθμολογία

  1. Γκλάντμπαχ 8
  2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 7
  3. Ρεάλ Μαδρίτης 7
  4. Ίντερ 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ