Ο Μανθάνο σταμάτησε το αρνητικό σερί της Μαρσέιγ

Ο Μανθάνο σταμάτησε το αρνητικό σερί της Μαρσέιγ

Τα δύο πέναλτι που χάρισε ο Ισπανός διαιτητής στον γαλλικό σύλλογο κόντρα στον Ολυμπιακό, του έδωσε την ευκαιρία να σταματήσουν δύο αρνητικά σερί που είχαν.

Η ήττα του Ολυμπιακού (2-1) στο «Βελοντρόμ» από την Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μόνο άδικη μπορεί να θεωρηθεί λόγω των αποφάσεων του Μανθάνο. Ωστόσο, ο γαλλικός σύλλογος σταμάτησε δύο αρνητικά σερί σε σκοράρισμα και πέναλτι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μασσαλίας σκόραρε παραπάνω από ένα γκολ σε εντός έδρας παιχνίδι, για πρώτη φορά από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν είχε επικρατήσει με 3-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μάλιστα, και τότε στον ίδιο όμιλο, βρισκόταν ο Ολυμπιακός. 

Ακόμα, με τα δύο πέναλτι που κέρδισε κόντρα στους Ερυθρόλευκους, έφτασε τα τρία συνολικά σε τρεις αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, ο Παγιέτ είχε στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα και κόντρα στην Πόρτο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, χωρίς να βρει στόχο. Σύμφωνα με το «Opta», ο γαλλικός σύλλογος πριν από αυτά, μετρούσε τον ίδιο αριθμό πέναλτι σε ένα σύνολο 50 αγώνων (από το 2003-04).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ